Ambulanta Fizikus Plus


Oformljena je usled nadogradnje medicinskog znanja i moderne rehabilitacije u pristupu vašeg lečenja. Fizioterapeut kao sprega između Vas i povrede iliti stanja, neko ko najviše vremena provodi sa vama tokom terapija i celokupnog ciklusa rehabilitacije. Uz stalno napredovanje rehabilitacionih tehnika iz raznih oblasti fizikalne medicine, mi se edukujemo i pratimo unapređenja fizioterapije na svetskom nivou. Naš mali fizio-rehabilitacioni tim u vašu korist predvodi Ljubiša Ljuba Stojiljković. Trudićemo se i dalje da se usavršavamo i da vaš oporavak bude i naša satisfakcija za uloženi trud i rad.

Naravno, bez vaše volje i želje sve nabrojano ne bi bilo moguće.

Tehnike


U našoj ambulanti primenjujemo sledeće tehnike:M

Manuelna Terapija

Manuelne tehnike se sastoje od mobilizacije i manipulacije zglobova uz stručno znanje fizioterapeuta–specijaliste koji je sertifikovan za ove tehnike. Primenjuju se svakodnevno i standardan su protokol širom sveta.

D

Dry Needling

Skoro bezbolnom primenom iglica, površinska suva punkcija i posebno duboka suva punkcija kao invazivne metode, pružaju veću efikasnost gde konzervativno lečenje nije u stanju da poboljša kliničku sliku.

A

Aparaturna terapija

Fizikalna terapija potiče od grčke reči "fysis" - "prirodna", tj. primena prirodnih faktora u svrhe lečenja. Stari Grci, Egipćani i Rimljani u svojim istorijskim spisima pisali su o primeni životinjskog elektriciteta u terapijske svrhe.

M

Masaža i limfna drenaža

Manuelna limfna drenaža – MLD (ručna limfna drenaža) je posebna terapijska procedura kojom se potpomaže rad limfnog sistema odnosno aktivira cirkulacija limfe, stimuliše regeneracija i ishrana tkiva, a takođe i podiže odbrambenu sposobnost organizma.

F

Medicinski Fitnes

Vratite vitalnost i pokažite da se sve može dostignuti. Vaše vežbanje = Primena medicinskog znanja, veština i praćenje stručnog tima. Medicinski nadzor je uz Vas tokom vežbanja, a dobijate i plan kućnih zadataka radi dostizanja vašeg maksimuma funkcionalnog treninga.

T

Tecare terapija

Inovativna terapija koja funkcioniše na bazi aktivne ćelijske terapije, a deluje tako što smanjuje bol, vraća funkciju i pokretljivost zglobova, normalizuje mišićni tonus i elastičnost i deluje protivupalno. Nema negativnih nus pojava, niti dolazi do pregrejavanja kože.

Kontakt

Radno vreme i kontakt telefon

  • Uto - Pet: 10:00 - 18:00h
  • Pon: 12:00 - 20:00h, Sub: 8:00 - 13:00h
  • Tel: +381 63 399 262| 063 349 279
  • Sportski pregledi se obavljaju isključivo na poliklinici!!!

  • Pon: 12:00 - 20:00h,
  • Uto - Pet: 10:00 - 20:00h

Pohvale / Kritike / Zakazivanje

up