Search
Close this search box.

POLIKLINIKA FIZIKUS - O NAMA

ZA POKRET BEZ OGRANIČENJA

Poliklinika Fizikus je medicinska ustanova koja ima za cilj da u praksu pretvori ideju ZA POKRET BEZ OGRANIČENJA.

Sa radom je započela 2005. godine u prostoru Starog DIFa, izgrađenog kao Sokolski dom 1936. godine. Kroz decenije rada Stari DIF je postao sinonim fizičke kulture i zdravog stila života.

Manje je poznao da je tada započela sa radom i prva ordinacija sportske medicine na prostoru Jugoslavije i Balkana. Tu tradiciju nastavlja Poliklinika Fizikus.

Bazirajući se na novim naučnim činjenicama,  težimo da objedinimo medicinu, fizičku aktivnost i zdrav stil života u sveobuhvatni terapijski koncept.

VIZIJA

Polazeći od činjenice da je čovek stvoren za kretanje, naša je vizija da ostvarimo koncept u kome precizna djagnostika, adekvatna terapija i idividualno dozirana fizička aktivnost predstavljaju zaokruženu celinu.

Cilj nam je da na jednom mestu, sveobuhvatno rešavamo ograničenja kretanja ma koje prirode bila i takvim pristupom dođemo do boljeg kvaliteta života i poduženja životnog veka. Ovakav koncept afirmiše aktivno učešće pacijenta njegovu edukaciju i prihvatanje zdravog stila života.

MISIJA

Naša je misija da stvorimo ustanovu okrenutu prevencji, optimzmu i prijateljskom odnosu sa pacijentom.

Poliklinika Fizikus - prostor u starom DIF-u

Istorijat DIF-a - prijatelj cele porodice

PARTNERI

Centar za zdravlje, vežbanje i sportske nauke

Stvaramo mogućnosti za zdravije društvo

Snaga personalizovanih uložaka

Danas posedujemo najsavremenije opremljen dijagnostičko-trenažni centar naš tzv. Centar za Sportsko Usmeravanje u kom jasno otkrivamo i utvrđujemo potrebe svakog deteta za kretanjem, vežbanjem i sportskim aktivnostima, potrebe za preventivnim ili korektivnim programima.

ГЦФК СТАРИ ДИФ

Градски центар за физичку културу Делиградска 27, 11000 Београд Република Србија

Panacea Poliklinika

U Poliklinici se obavljaju specijalistički lekarski pregledi iz oblasti dijagnostike magnetskom rezonancom.